tirsdag 15. mars 2011

Ungdomsbirken vel gjennomført

Gratulerer til alle som gjennomførte Ungdomsbirken i helga! Fin fnnsats fra gruppa vår! Mange fornøyde fjes!
Det var over 1700 som fullførte i år, og under flotte forhold ble det en fin tur for de fleste. Det er tøffe bakker ned til Lillehammer, og også i år ble det knall og fall. Men heldigvis gjaldt ikke dette mange, og ingen fra gruppa. Det er lurt å trene på bakketeknikk også. Ikke bare oppover, men også nedover. De som var med i Lier forrige uke fikk sikkert noen tips der.

Resultater Ungdomsbirken 2011



Den ny startordningen fikk positive tilbakemeldinger fra mange. Men det er fortsatt noen som ikke var fornøyd. Det er viktig å tenke over at det er krevende å sende så mange skiløpere ut i puljer uten at det blir knuffing og sniking. Det fungerte i alle fall bedre i år med at foreldre/foresatte måtte holde seg utenfor startområdet.

Neste lørdag er det Birkebeinerrennet fra Rena til Lillehammer, vi snakker da 53 km. Møt opp i traseen for å heie på Henrik N, Ulrik, Sander og Jørgen Elisenberg!!
Lykke til alle fire.

Hilsen Olav og Øystein

P.S. Blogg"sjefen" Gro gikk sitt første skirenn på 35 år, og var kjempefornøyd med egen innsats på HalvBirken. Vant ikke..... det gjorde Hilde GP, hun slo meg med nesten 1 time (oj oj oj), men jeg gikk minst 20 minutter raskere enn forventet. Dette var så morsomt at det blir nok renn til neste år også. Takk til Øystein og Olav som sikret feste og glid på en fortreffelig måte. Tror det var få som hadde som gode ski som meg. Bra feste på flatmark og oppover, og ingen foran og ingen ved siden nedover. Fy flate det gikk unna. Smørerne her herved bestilt til neste år også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar