mandag 4. oktober 2010

Treningsopplegg for oktober

Her kommer treningsplanen for oktober! Mye bra trening ligger bak oss nå! Testresultatene sier oss at trening hjelper!!

HøstferieNå er det høstferietid og 95-årgangen fra Ener skal til Polen! Det betyr at det blir færre på treningene i uke 41. Hvem skal reise på ferie i uke 41 av dere andre? Gi oss melding!

StyrketreningVi har nå lagt inn Styrketrening på Gåsbu på onsdager fom etter høstferien. Mange har etterspurt styrke og vi setter nå i gang et opplegg som ligner på det som JR-gruppa kjører. Det vil si at dere må ta med både inne og ute-sko, for å ivareta oppvarming og innetrening.

Torsdager i Furuberget
Torsdager vil bli fast i Furuberget kl 1800 med staver fom etter høstferien! Husk å ta med tørrt skift til alle treninger. Alle gruppene fra Vang vil møte + andre skiklubber som bruker Furuberget.

Fokus i oktober
Treningene utover i oktober og november vil bli preget av noe mer O2-trening på beina. Vi har lagt ned et godt grunnlag på rulleski i sommer og høst. Det vil nå bli kaldere og glattere  om kveldene, så det vil bli lettere å gjennomføre løpe-øker samt at kondisen/O2 vil øke betraktelig!

Velkommen til økten i morgen på Løten kl 1800. Været denne uken er spådd så som så........... Men der vi har en fin lysløype på 2 km med hoppbakke og trapper!

Mvh
Øystein og Olav

Løping er gøy, også i Furuberget. Der er det nemlig mange oppoverbakker... Ingen nedoverbakker....



Her er en som har gitt alt på styrketrening. Kanskje litt mye Møllers tran?



Og her er det ei flott jente som har trent både styrke og rulleski. Og som har vist oss alle at det er mulig å komme sterkt tilbake etter tunge sesonger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar