onsdag 22. september 2010

Birkebeinerløpet med mange fra gruppa på startstreken....

... og alle kom i mål.

Marte N. H. valgte å teste seg i den vanlige Birken, og erfarte at det er tøft å løpe 22 km. En fin prestasjon og en god erfaring å ta med seg til senere år. Første gangen er det nok mange som møter på utfordringer de ikke var klar over på forhånd. Erfaring, erfaring, erfaring....

Disponering av krefter er viktig i et så langt løp, og det er nok her "førstereiserne" får seg en overraskelse. Mange debutanter syns det gikk bra første halvdelen og så kom syra.... Også erfarne løpere går i samme fella flere ganger: Smeller avgårde i starten, flyter på godfølelsen og så sier det pang. Da er det tøft å løpe mange km til. Nedoverbakkeløping er heller ikke bare enkelt; legger, lår og hofter får kjørt seg.


Over 800 deltagere deltok på Ungdomsbirken, og håper jeg har alle med meg på dette jubelropet:
"Gratulerer med seier og fantastisk innsats i H15 Jørgen og
gratulerer med super 2. plass på Ungdoms-Trippelen Henrik".

Alle dere andre fortjener også hyllest for fin innsats. Det er ikke noen "frøkenløype" som skal løpes, faktisk er den så tøff at noen hevder at det ikke er et mer krevende løp for ungdom på terminlistene i Norge. Da er det ikke dårlig å være en av deltagerne. Vær stolte av dere selv :-)

Olav måtte jo også vise at han greier å henge med dere unge: Tiden 1.32.57 står det respekt av.

Her er resultatlistene: Resultater Birkebeinerløpet 2010

Her er bilder fra en fin dag på Lillehammer: Ungdomsbirken 2010

P.S. Undertegnede løp HalvBirken og opplevde at trening i forkant av løp er viktig. Det var et slit å fullføre de 11 km med mitt treningsgrunnlag, men utrolig morsomt å komme i mål. Tiden 1.24.35 er fra og med nå kun en tid som skal slås, før neste års deltagelse skal det trenes mer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar