søndag 10. april 2011

KM Stafett Natrustilen 2011

NOEN BILDER FRA KM STAFETTEN 
(NB! Denne gangen ble det VSF bilder, fint hvis noen sender meg bilder jeg kan legge ut, flere fra Nordbygda/Løten som var i farta i dag)

Kongene på Natrustilen i dag var Ulrik og Sander i dag. Begge gikk hver sin fantastisk etappe, og med 13 åringen Jonas på laget ble det en veldig flott bronsemedalje på de tre VSF løperne.



Ulrik presterte veldig bra på den klassiske førsteetappen, og skrøt av veldig gode ski (noter bak øret Jan Ulrik!). Jonas hadde andre etappe og det var tett mellom de første lagene da han sendte Ulrik ut på siste etappen. Han skøytet seg elegant gjennom sine tre km, og det var tøffe konkurrenter i feltet. Etter 3 så flotte etapper er det all grunn til å juble, noe gutta gjorde selv om de var nokså slitne.


Kan ikke si det nok: Tålmodighet, trening, trening og enda mer tålmodighet skal til for ta trappetrinnene i riktig tempo. Gratulerer!


Ellers mye bra innsats fra gruppa! Nå er det snart påske, og skiene kan pakkes vekk for noen måneder. Neste år er det flere stafetter som trenger dere på startstreken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar