søndag 10. april 2011

Avslutning på Budor fredag 15. april kl. 18.00

Hei alle sammen og vel overstått km-helg.

Sesongavslutning blir som i fjor på Budor skistadion fredag 15. april. Vi starter med en liten løpetur kl 18:00 for å få opp appetitten.



Etter en god dusj spiser vi mat og oppsummerer sesongen.




Alle foreldre/foresatte er hjertelig velkomne til både trening og mat.
Alle tar med mat til felles langbord. Ris, salat og brød kjøpes inn som fellesmat



Mvh
for foreldregruppen
Thorbjørn og Jan Ulrik

KM Stafett Natrustilen 2011

NOEN BILDER FRA KM STAFETTEN 
(NB! Denne gangen ble det VSF bilder, fint hvis noen sender meg bilder jeg kan legge ut, flere fra Nordbygda/Løten som var i farta i dag)

Kongene på Natrustilen i dag var Ulrik og Sander i dag. Begge gikk hver sin fantastisk etappe, og med 13 åringen Jonas på laget ble det en veldig flott bronsemedalje på de tre VSF løperne.



Ulrik presterte veldig bra på den klassiske førsteetappen, og skrøt av veldig gode ski (noter bak øret Jan Ulrik!). Jonas hadde andre etappe og det var tett mellom de første lagene da han sendte Ulrik ut på siste etappen. Han skøytet seg elegant gjennom sine tre km, og det var tøffe konkurrenter i feltet. Etter 3 så flotte etapper er det all grunn til å juble, noe gutta gjorde selv om de var nokså slitne.


Kan ikke si det nok: Tålmodighet, trening, trening og enda mer tålmodighet skal til for ta trappetrinnene i riktig tempo. Gratulerer!


Ellers mye bra innsats fra gruppa! Nå er det snart påske, og skiene kan pakkes vekk for noen måneder. Neste år er det flere stafetter som trenger dere på startstreken!

lørdag 9. april 2011

KM og Sjusjøcup Natrustilen

BILDER FRA KM OG FINALEN I SJUSJØCUPEN

RESULTATER

Mens andre vasker terassen og raker plenen er det fortsatt en gjeng med spreke ungdommer som oppsøker skiløypene. Skrenn er skirenn.




En fantastisk dag på Natrustilen er over, og alle koste seg timesvis i sola. Forhåpentligvis med solkrem på nese og kinn.

Været var på topp og forholdene ganske bra men krevende utover dagen. Selv om oppløpet var nesten like flatt som en pannekake var det slitsomme metere for de fleste. Mange som måtte ofre teknikken for å komme seg til mål.

Litt knall og fall hører med på sprint, og flere måtte ned en tur og tapte verdifulle sekunder. Det merkes godt på sprint, så enkelte var nok litt skuffet over egen innsats. Sprint er sprint, og da skal det koke litt. Next time!

I morgen er det stafett. Lykke til!