mandag 7. februar 2011

Oda Christine og Andrea super-instruktører på Skileiken

Når over 120 unger skal ha oppfølging hver mandag på Skilieken i VSF må det mobiliseres på instruktør-fronten. Undertegnede er så heldig å ha Oda C. og Andrea som sjefer på gruppa = "yre og glade 6 åringer". Du store ståhai for en aktiv gjeng med glade skiløpere. Jentene har loset disse ivrige ungene gjennom 5 kvelder så langt, og det med stil. Godt forberedt, sammensatt og variert program, tydelige utestemmer, tålmodige, flinke til å følge opp osv. Trenger vel egentlig ikke å si noe mer, bra jobba jenter! Slike jenter det vil VSF ha.

Her er bilde av jentene pluss noen flere på GP sprinten for noen år siden. Kanskje noen av 6 åringene til OC og A kommer til å delta senere. Artig å vite at dere var med på starten :-)


P.S. Unger er født uten filter, derfor en del ærlige og herlige kommentarer på det meste. Noen syns Skileik er kjedelig (og syns det er knalldumt at det bare er en gang i uken), noen syns det er sprekkemorsomt, noen skal grine når siste kvelden er over, andre skal juble, noen syns ski er lettest i hele verden mens andre syns det er vanskeligere enn å snakke gresk. En skal bli mye bedre enn Petter Northug (som visstnok er fra et annet land), en annen skal bytte ski hver vinter, flere jenter syns gutta er mye tøffere i bakker men ikke så gode som dem. Puh! Har fått enda mer respekt for lærere etter disse kveldene.


Husk at Skileik er for voksne også! Det er lov å ha det gøy.

Skileikhilsen Gro